Webinar: Introkurs for TONO-medlemmer

Enten du akkurat har blitt medlem, eller har vært det lenge, kan det være du ønsker å bli bedre kjent med TONO. Vi inviterer deg derfor til webinaret «Introkurs for TONO-medlemmer» torsdag 05/11 kl. 16:00.

 / 02/11/2020 /

Enten du akkurat har blitt medlem, eller har vært det lenge, kan det være du ønsker å bli bedre kjent med organisasjonen. Hva kan TONO gjøre for deg, og hvordan sørger du for å få mest ut av ditt medlemskap? Dette vil vi gjerne hjelpe deg med!

TONO inviterer deg derfor til webinaret «Introkurs for TONO-medlemmer». Webinaret avholdes torsdag 05/11 kl. 16:00.

Registrer din påmelding her: https://event.webinarjam.com/register/10/514l6c9

Kurset fokuserer på grunnleggende TONO-informasjon, og er perfekt for våre helt nye medlemmer. Samtidig kan det være svært nyttig for deg som har vært medlem lenge, men trenger en oppfriskning.

Vi går gjennom hva et TONO-medlemskap innebærer, og forklarer deg hvordan du registrerer låter og konserter på Mitt TONO. Vi besvarer også vanlige spørsmål som «Hvilke rettigheter ligger hos TONO?» Og «Hvor mye TONO-penger kommer jeg til å tjene på musikken min?»

Du kan også sende oss spørsmål underveis i webinaret, som vi vil besvare når selve presentasjonen er ferdig. Kurset er selvsagt gratis, alt du trenger å gjøre er å melde deg på her: https://event.webinarjam.com/register/10/514l6c9

Håper du vil delta på webinaret, vi gleder oss!
Hilsen TONOs Medlemsservice