Webinar om TONOs digitale kundeportal

I TONOs digitale kundeportal på Mitt.TONO.no kan kunder raskt og enkelt søke om konsertlisens og rapportere repertoar. Mandag 6. mai klokken 18:00 holder TONO webinar om portalen med det frivillige musikklivet som målgruppe.

 / 12/04/2024 /
Takk for at du er aktiv i det frivillige musikklivet, enten det er i et kor, korps, orkester eller annen organisasjon, lag eller forening som fremfører musikk og arrangerer konserter!

Bak alle sangene og musikkverkene dere fremfører står det komponister og sangtekstforfattere. Det er ingenting de heller vil enn at musikken brukes – men husk at dere faktisk må ha tillatelse fra de som har skapt den.

Tidligere hadde frivillige utøverlag TONO-lisens gjennom en rammeavtale med Norsk musikkråd (NMR), men fra 2024 må hver arrangør selv gjøre avtale med TONO.

I TONOs digitale kundeportal får dere konsertlisensen på noen sekunder. Etter konserten rapporterer dere hva som ble fremført i portalen. Portalen finner du på mitt.tono.no.

Mandag 6. mai inviterer vi til webinar om kundeportalen. Webinaret er tilpasset utøverlag i det frivillige musikklivet, og består av en praktisk gjennomgang av portalen og svar på ofte stilte spørsmål. Det blir også anledning til å stille spørsmål.

Webinaret direktesendes på YouTube 6. mai klokken 18:00

Lenke til sendingen på YouTube: https://www.youtube.com/live/10UVLpwZrMw?si=zVAKZwzb-3-42FJR
Arrangement på Facebook: https://www.facebook.com/share/PfPqpTacZVpQCgT5/?mibextid=9l3rBW

En video- og tekstveiledning for bruk av portalen ligger allerede på TONO.no her: https://www.tono.no/faq-items/veiledning-for-digital-kundeportal-i-mitt-tono/