WiMP løfter frem musikkskaperne

WiMP lanserer i dag, som første streamingleverandør, en ny tjeneste hvor brukeren får opplyst hvilke personer som har skrevet og produsert sangene du hører på i tjenesten.

 / 24/02/2014 /

– Som en organisasjon for opphavspersoner og rettighetshavere er TONO naturligvis glade for at WiMP nå opplyser om hvilke mennesker som står bak sangene i tjenesten. Dette er interessant informasjon for musikkelskere, og ikke minst bidrar det til å synliggjøre arbeidet til de som skriver musikken, sier kommunikasjonssjef i TONO,  Willy Martinsen. 

– Musikkoppdagelse handler ikke bare om å finne nye låter, men veldig ofte også om å lære mer utover artisten og forstå hvorfor en låt eller et album høres ut som det gjør og hvem som står bak. Vi mener det er på tide at også låtskrivere, komponister, produsenter og utøvende musikere blir vist fram og omtalt i vår tjeneste og vi er sikre på at dette vil gi folk en mye dypere tilknytning til sin favorittlåt for i neste steg å oppdage nye favoritter, sier Andy Chen, adm. dir. i WiMP. Også produsentene og utøvende artister presenteres nå på låter og album. Den nye tjenesten ble lansert i dag, 24. januar.