Skjemaer

Søknadsskjema for musikkforlag

22/08/2016

HER kan du laste ned skjema for søknad om forvaltningskontrakt med TONO for musikkforlag.

Kan jeg som TONO-medlem egenforvalte musikken min?

29/04/2016

Som TONO-medlem overlater du til TONO å lisensiere all offentlig fremføring, overføring og lydfesting av musikken din. Du får likevel muligheten til å forvalte musikken din selv på en rekke områder. Ikke-ervervsmessig bruk Skal musikken din fremføres under et arrangement til inntekt for et veldedig formål? Du kan gi tillatelse til ikke-ervervsmessig bruk av musikkverkene […]

Søknadsskjema for opphavere

01/09/2014

Dersom du ikke har mulighet for å sende inn søknaden ELEKTRONISK, kan du laste ned søknaden i .pdf-format HER. Skjemaet må fylles ut, undertegnes og sendes inn enten pr. brevpost eller scannes inn og sendes på e-post til MEDLEM@TONO.NO.

Anmeldelsesskjema for musikkforlag

24/06/2014

Her finner du ANMELDELSESSKJEMA FOR ORIGINALFORLAG for nedlasting i .pdf-format. Gjelder anmeldelsen en subforlegging, må du bruke DETTE SKJEMAET. Du kan enten scanne det inn og sende til oss på VERK@TONO.NO, eller i posten.

Konsertrapport

Her finner du skjemaet for RAPPORTERING AV KONSERTER. Du kan enten scanne det inn og sende det til MARKED@TONO.NO, eller sende det til oss i posten.

Anmeldelsesskjema for opphavere

Her kan du laste ned ANMELDELSESSKJEMA FOR OPPHAVERE i .pdf-format. Dette kan du enten sende til oss per brevpost eller scanne inn og sende på e-post til VERK@TONO.NO. Husk å signere skjemaet før du sender det til oss!