Meld deg på låtskrivercamp med Axident

Den Grammy-nominerte produsenten og låtskriveren Andreas «Axident» Schuller inviterer nå til låtskrivercamp i samarbeid med Music Norway og TONO.

 / 08/06/2018 /
Den Grammy-nominerte produsenten og låtskriveren Andreas «Axident» Schuller inviterer nå til låtskrivercamp i samarbeid med Music Norway og TONO.

Er du fast bestemt på å slå gjennom som musikkprodusent, låtskriver eller artist? Nå har du en unik mulighet til å utvikle dine ideer og ditt talent på en fem dagers masterclass og låtskrivercamp med råd, lærdom og faglig input fra den Grammy-nominerte produsenten og låtskriveren Andreas “Axident” Schuller.

Produsenten, opprinnelig fra Drøbak, har de siste 10 årene jobbet som produsent og låtskriver i Los Angeles, hvor han har jobbet med folk som Justin Bieber, Pitbull, Jessie J. og Jason Derulo. Sistnevntes «Wiggle» klatret til en 5. plass på Billboard Hot 100-listen. Nå vil Schuller gi lovende låtskrivere og produsenter en mulighet han selv kunne ønske han hadde da han startet opp med skaping av musikk. Derfor rettes også denne låtskrivecampen mot deg som allerede har fått litt erfaring og er i gang med karrieren, men som ennå ikke har hatt en hit eller et gjennombrudd.

– Jeg gleder meg veldig til å møte deltakerne og jobbe med musikken deres. Det skal bli både gøy og lærerikt, og vil forhåpentligvis legge et grunnlag man kan bygge en solid musikkarriere på, sier Schuller.

Fem dager i september

Programmet vil strekke seg over fem dager på en hytte i naturskjønne omgivelser. Gruppen vil bo og jobbe sammen i disse fem dagene, og soverommene blir gjort om til provisoriske studioer hvor du får muligheten til å utvikle allerede påbegynt materiale eller skape nytt. Schuller vil sirkulere og gi personlig feedback hver dag til alle deltakerne, i tillegg til en lyttesession i fellesskap hver kveld.

Slik søker du

Programmet er søknadsbasert, og det er et begrenset antall plasser. Alle søkere legger ved en Soundcloud-link eller lignende til 1-3 musikkeksempler. Schuller vil selv gå gjennom alle søknadene og lytte på musikkeksemplene, og på bakgrunn av det avgjøre hvem som får delta.

Deltakerne betaler en egenandel på 3000,- (mat og opphold inkluderes i egenandel). Masterclassen og låtskrivercampen vil foregå over fem dager i september 2018. Informasjon om tidspunkt vil komme senere. Søknadsfrist er 21. juni.

Søk om deltakelse ved å fylle ut denne siden innen 21. juni: http://bit.ly/2sEeCJP

Spørsmål om programmet kan sendes til info@musicnorway.no.