Erik Steigen med suksess i LA Tar vare på stjerners rettigheter.

Møt TONOs mann i L.A.

TONOs representant i Los Angeles heter Erik Steigen. I denne episoden av vår podkast Musikkskaperne kan du møte Erik, og høre mer om hva TONO skal hjelpe medlemmene med i Los Angeles – og hva som kreves for å lykkes som låtskriver, komponist, sangtekstforfatter og produsent i USA.

 / 12/01/2024 /

Som den første musikkrettighetsorganisasjonen i Norden har TONO som en prøveordning etablert en tilstedeværelse i Los Angeles for å ta vare på våre medlemmer der borte.

TONOs representant i Los Angeles er Erik Steigen. Han er opprinnelig fra Bergen, men har arbeidet i den amerikanske musikkindustrien siden slutten på 1990-tallet etter at han gikk ut fra Berklee College of Music i Boston.

Han har vært forretningspartner og rådgiver innen musikkrettigheter for blant annet Lionel Richie, Mötley Crüe, Sheryl Crow, Pearl Jam, Blondie og Brian Wilson, samt låtskrivere som har skrevet for Justin Bieber, Britney Spears, Barbra Streisand, Demi Lovato, Pitbull, Jason Derulo, og Eric Clapton, med flere. Idag er en han manager og konsulent. Han leder også det norske handelskammeret NorCham LA.

I Musikkskaperne forteller han om hvem han er, hvordan TONO skal bistå medlemmene og han deler også noen tips om hva som kreves for å lykkes som låtskriver, komponist, sangtekstforfatter og produsent i USA.

Du kan høre episoden i din foretrukne podkast ved å klikke her (link til Apple Podkast, Spotify m.m.).

Her er en snarvei til Spotify: