Påmeldingen til Spellemann 2020 er åpen

Spellemann skal også neste år feire det foregående årets norske musikkutgivelser. Påmeldingen er nå åpen.

 / 09/09/2020 /

Spellemannprisen skal i 2020 deles ut i 26 kategorier, inkludert i TONOs komponistpris og tekstforfatterprisen, som er de to prisene TONO er garantister for gjennom vårt samarbeid med Spellemann. Til disse to prisene utnevner vi også juryene.

Dersom du mener at din musikkutgivelse bør være med i vurdering for Spellemannprisen må du passe på å melde den på innen fristen som er mandag 30. november.

Meld på musikken her: https://spellemann.no/info/pamelding-info/
Du finner oppdatert reglement her

– TONO har vært en nær samarbeidspartner med Spellemann i ganske mange år nå fordi vi mener at norsk musikkbransje, publikum og ikke minst opphaverne og musikkforlagene trenger en slik pris. Det er ikke mange andre arrangementer som i samme grad løfter frem nyskrevet norsk musikk på en så kontinuerlig og høyt profilert måte. I et kriseår for norsk musikk som dette kan man vel også si at det knapt har vært mer behov for Spellemann enn akkurat nå. Mer enn noen gang trenger vi tiltak som løfter frem og retter oppmerksomheten mot nyskrevet norsk musikk, sier kommunikasjonssjef i TONO, Willy Martinsen.