Rapporter konserter innen 1. oktober

Husk å rapportere konserter fra første halvår 2021 innen 1. oktober.

 / 17/09/2021 /

Pandemi og smitteverntiltak har hatt store konsekvenser for alle som lever av å samle mennesker, også i 2021. TONOs medlemmer er intet unntak. Heldigvis arrangeres det stadig flere konserter i takt med gjenåpningen av samfunnet.

Dersom du spilte konserter i perioden 1. januar til 30. juni er det viktig at du sender inn rapporterer på disse innen fredag 1. oktober, slik at du får pengene dine utbetalt i neste konsertavregning.

Digital innrapportering

Alle TONO medlemmer kan enkelt rapportere sine konserter og registrere verk på nettjenesten Mitt TONO. Her er kan du også se tidligere avregninger.

Husk også å registrere musikken din så snart den er skrevet. Les mer her: Ikke tap penger: TONO-registrer musikken så snart den er skrevet

Har du spørsmål om registreringer, avregninger eller annet, ta kontakt med medlemsservice på tlf. 22 05 72 80 eller på mail til medlem@tono.no.

TONO avregner fire ganger i året: mars, juni, september og desember. Fristen for å rapportere konserter er alltid 1. oktober for første halvår inneværende år og 1. februar for andre halvår året før.

Foto: Kristian Dugstad / TONO