Rapporter konserter innen 1. februar

Konsertåret 2020 vil av mange huskes som en tragedie. Er du en av de som allikevel har spilt konserter i fjor høst? Rapporteringsfristen er 1. februar.

 / 26/01/2021 /

Koronapandemi, smitteverntiltak og restriksjoner har vært en realitet gjennom nesten hele 2020. Fjoråret har vært ekstremt vanskelig for TONOs medlemmer, og de som lever av konserter er svært hardt rammet.

Hvis du spilte konserter i perioden 1. juli til 31. desember er det viktig at du rapporterer innen mandag 1. februar, slik at du får pengene dine utbetalt i konsertavregningen i september.

Digital innrapportering

Alle TONO medlemmer kan enkelt rapportere sine konserter og registrere verk på nettjenesten Mitt TONO. Her er kan du også se tidligere avregninger.

Husk også å registrere musikken din så snart den er skrevet. Les mer her: Ikke tap penger: TONO-registrer musikken så snart den er skrevet

Har du spørsmål om registreringer, avregninger eller annet, ta kontakt med medlemsservice på tlf. 22 05 72 80 eller på mail til medlem@tono.no.

TONO avregner fire ganger i året: mars, juni, september og desember. Fristen for å rapportere konserter er alltid 1. oktober for første halvår inneværende år og 1. februar for andre halvår året før.

Foto: Kristian Dugstad / TONO