TONO har lansert medlemsfordelsprogram 

Fiken, Hantek Audio, D2 merch, Lydmuren og Masterchannel er de første selskapene TONO har inngått avtaler med som del av vårt nye medlemsfordelsprogram. Dette gir deg som TONO-medlem rabatterte priser på produkter og tjenester du trenger.  

 / 21/12/2023 /

TONO lanserer nå et fordelsprogram som gir våre medlemmer rabatterte priser på nyttige produkter og tjenester.   

– Vi har i høst vært i kontakt med en rekke leverandører for å få til avtaler hvor TONOs medlemmer kan kjøpe produkter og tjenester til rabatterte priser. Vi har nå fem avtaler klare, og synes derfor det er fint å kunne gå ut med disse nå. Vi vil fortsette i neste år med å inngå flere slike avtaler, og håper og tror dette er noe våre medlemmer vil sette pris på, sier Jan Espen Storo, medlemssjef i TONO. 

Medlemssjef i TONO, Jan Espen Sstoro.

Regnskap, ørepropper, merch, mastering, CD/vinyl og KI-mastering 

Avtalene TONO har inngått foreløpig er med Fiken, Hantek Audio, D2, Lydmuren og Masterchannel. 

Fiken leverer regnskapssystemer som ser enkle å bruke, og som setter deg i stand til å føre regnskap selv. Hantek Audio lever gode, formstøpte ørepropper og «in ears»-løsninger, som er viktig for de av dere som spiller live. D2 merch leverer kvalitets-merchandise som også er blant de mest miljøfokuserte og bærekraftige leverandørene innen dette segmentet i bransjen. Lydmuren tilbyr både mastering og trykk av CD og vinyl. I tillegg til mastering hos Lydmuren har vi fått en avtale med det norske selskapet Masterchannel, som tilbyr mastering basert på kunstig intelligens.  

Du finner mer informasjon om medlemsfordelene her: https://www.tono.no/skapere/medlemsfordeler/.

For å se hvor store rabatter TONO-medlemmer får, og for å finne rabattkodene du trenger, for å få TONO-prisene, må du logge inn på Mitt TONO.