TONO Lounge på Vill Vill Vest

Podkast, prisutdeling, og pizza er noe av det TONO byr på under årets Vill Vill Vest i Bergen. Vel møtt til åpen TONO Lounge på Apollon Platebar torsdag 1. september.

 / 22/08/2022 /
Fra Vill Vill Vest 2019

Konsert, podkast, prisutdeling, og pizza er noe av det TONO byr på under årets Vill Vill Vest i Bergen. Vel møtt til åpen TONO Lounge på Apollon Platebar torsdag 1. september.

TONO er stolt samarbeidspartner med VVV, og inviterer til TONO Lounge på Apollon Platebar torsdag 1. september, fra 17:00 – 20.00. 

Vi byr på gratis pizza og godt drikke, live podkast og prisutdelinger. Flere representanter fra TONO vil være til stede, og det blir muligheter å stille spørsmål eller slå av en prat om du har noe på hjertet.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Program

Vel møtt til en hyggelig seanse på Apollon.

Les mer om TONOs podkast, Spillelista, her, og hør podkasten her.

Om The Musical Slave

The Musical Slave, også kjent som Kristin Vollset, er en musiker, låtskriver og filmskaper fra Bergen. Hun skriver sanger om kjærlighet, kosmiske krefter, og samfunnsstruktur. Hun er kanskje best kjent for prisvinnende musikkvideoer fra Irland, men du kan også ha støtt på henne på en gård i Hardanger, en stall i Dublin eller på fiskemarkeder i Mexico. The Musical Slave er eksperimentelt og utfordrende, hun er lidenskapelig opptatt av å fortelle historier gjennom musikk og film, og belyse samfunnet.

Om Frode Grytten

Frode Grytten debuterte som forfatter i 1983, og fikk sitt store gjennombrudd med romanen Bikubesong i 1999. Han har skrevet både romanar, noveller, barnebøker og lyrikk. Musikk spiller en sentral rolle i flere av Gryttens verk. Han har også selv skrevet tekst til musikk og er medlem i TONO.

https://open.spotify.com/show/6o3iItfG4uwRPjSxwssspr?si=4b8ca719034742ac