TONO på Trondheim Calling

TONO deltar på og er partner med Trondheim Calling. Der vil vi være tilstede både med ansatte, TONO Café og ikke minst med en minikonsert med Billie Van torsdag kl. 13.15.

 / 30/01/2018 /
TONO deltar på, og er partner med, Trondheim Calling. Der vil vi være tilstede både med ansatte, TONO Café og ikke minst med en minikonsert med Billie Van torsdag kl. 13.15.

Trondheim Calling har blitt en viktig konferanse og festival i musikk-Norge, og TONO ønsker å være ute nært på musikken –  ikke minst for å komme i direkte kontakt med TONO-medlemmer som er tilstede på Trondheim Calling og med kunder av oss.

Hovedarenaen vår er TONO Caféen, som du finner i 5. etasje på Rockheim i lokalene til Rockheim Panorama Cafe. Den vil være åpen fra kl. 12 til 15 torsdag og fredag. Her byr vi på kaffe i hele åpningstiden, og i lunsjpausen fra kl. 13 til 13.45 serverer vi gratis sodd.

På torsdag byr vi dessuten på en gratis akustisk minikonsert med Billie Van fra kl. 13.15 til 13.45 i caféen vår. Dette bør du definitivt få med deg. Håper vi ses!

Les mer om Trondheim Calling på deres nettsider!