Webinar om TONO og merverdiavgift

TONO inviterer til webinar om at TONO har blitt merverdiavgiftspliktig torsdag 25. november kl. 10:00. Webinaret direktesendes på YouTube.

 / 23/11/2021 /

Webinaret finner sted torsdag 25. november klokken 10:00 og direktesendes på YouTube på denne lenken: https://www.youtube.com/watch?v=Fij8f88l9yg

Tema:
Rettighetsorganisasjonene IFPI, Gramo, Norwaco og TONO har blitt pålagt av Skattedirektoratet å oppkreve merverdiavgift på avgiftspliktige vederlag. TONO er en kollektiv forvaltningsorganisasjon som lisensierer kollektivt, ikke individuelt. For å kunne oppfylle regelverket har TONO blitt registrert i Merverdiavgiftsregisteret, og vil starte oppkreving av merverdiavgift på alt vederlag fra 1. januar 2022. 

På torsdagens webinar vil TONO redegjøre for bakgrunnen for endringen, og hva den innebærer for kunder og medlemmer av TONO. Det tilrettelegges for at det kan stilles spørsmål fra webinardeltakerne. Vær obs på at du må være innlogget med Google-konto for å kunne stille spørsmål.

Deltakere:
Fra TONO deltar adm. direktør Cato Strøm, styreleder Jørgen Karlstrøm, advokat Are Fagerhaug fra advokatfirmaet Selmer og revisor Rune Bergseng fra Nitschke AS.

Les gjerne Spørsmål og svar-dokument om TONO og om mva.
Fredag 19. november la vi ut en spørsmål og svar-artikkel vi håper vil besvare mange av de spørsmål man måtte ha. Finner du ikke svar her, oppfordrer vi deg til å delta på torsdagens webinar.