Har du fått TONO-faktura?

Tusenvis av bedrifter mottar nå faktura fra TONO for musikken de bruker. Pengene blir viktige inntekter for de som skriver musikken du er glad i.

 / 13/03/2023 /

TONO sender i disse dager ut tusenvis av fakturaer til bedrifter som bruker musikk. Gjennom årsavtaler med TONO betaler de for bruk av bakgrunnsmusikk i 2023.

Les mer om avtale for bakgrunnsmusikk her.

Viktig virkemiddel

Det legges ned mye arbeid i å skape en god atmosfære i et kundelokale. Musikk har en unik evne til å skape følelser i mennesker, riktig låt til riktig tid kan gi utslag på bunnlinja.

Med en TONO-avtale kan en bedrift spille all verdens musikk for sine kunder og ansatte. TONO eies og styres av de som lager musikken, og pengene du betaler er deres inntekter.

Dersom du vil lese mer om hvordan du kan bruke musikk best mulig i din bedrift kan du lese vårt intervju med strømmetjenesten for bedrifter Soundtrack your brand.

Vil du se hvordan andre gjør det? Her er vårt intervju med streetwearbutikken LOKK.

Digital fakturering

Nesten alle TONOs kunder mottar i dag faktura digitalt, enten som EHF og per e-post.

– Det er et mål for oss å få så mange som mulig av våre utsendelser over på digitale plattformer, forteller Tangløkken

Dersom du mottar papirfaktura fra TONO i dag, og ønsker digital fakturering, kan du kontakte oss per e-post til marked@tono.no.

Har du spørsmål om avtalen din? Finner du feil eller vil oppdatere kundeinformasjonen? Ta kontakt med TONOs markedsavdeling på samme e-post..

Spiller du musikk, eller ønsker å gjøre det, men har ingen avtale med TONO? Benytt deg av nettskjemaene som stemmer med din bransje: Servering og overnatting eller butikk og kundelokale.