Dette må du huske når du skal arrangere konsert på nett

 

Ingen låtskrivere kan leve av applaus alene. Hos TONO får du tillatelse til å bruke musikken til 37 000 TONO-medlemmer, og millioner av andre musikkskapere fra verden for øvrig.

Det er enkelt å få en avtale med TONO

Ingen låtskrivere kan leve av applaus alene. Hos TONO får du fremføringstillatelsen til så å si hele verdensrepertoaret av vernet musikk. Pengene du betaler blir til viktige inntekter til de som lager musikken du er glad i.

Enten et band fremfører sanger av Ed Sheeran, Bruce Springsteen, Postgirobygget eller Sigrid – eller spiller musikk komponert av ett av bandmedlemmene – skal låtskriverne gi sitt samtykke til at musikken fremføres. Hos TONO får du dette samtykket fra 37 000 norske låtskrivere – og flere millioner låtskrivere fra andre land – på ett og samme sted. Enklere blir det ikke.

 

Pengene går til musikkskaperne

Pengene du betaler TONO går videre til utbetaling til de som har skrevet musikken som fremføres i din sending – både norske og utenlandske opphavere. Det er viktig for ingen musikkskapere kan leve av applaus alene.

TONOs lisens dekker i utgangspunktet kun konserter som strømmes til brukere i Norge. TONO kan også lisensiere kommersielle konserter som sendes direkte fra norske scener, så lenge arrangøren redegjør til TONO for alle inntekter.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å lage en avtale, eller hvis du lurer på noe.

TONO er levebrød for låtskrivere

Husk: TONO er et non-profit selskap som betaler videre vårt resultat til låtskrivere i Norge og verden for øvrig! Dermed er dere som bruker og betaler for musikk med på å skape levebrød for musikkskaperne.