Som TONO-medlem tjener du penger på musikken din

Lager du egne sanger? Hvis du melder deg inn i TONO begynner du å tjene penger når sanger du har laget blir spilt på konsert, radio, Spotify, YouTube også videre. TONO er den eneste organisasjonen i Norge som kan gi deg låtskriverinntekter. Det er helt gratis å være medlem!

– Då eg byrja å skrive musikk så tenkte eg ikkje litt på at eg faktisk kunne tene pengar på det, sier låtskriver Skaar. © Martin Bremnes

Bli TONO-medlem

TONO er den eneste organisasjonen i Norge som kan gi deg låtskriverinntekster når musikken din blir spilt. Meld deg inn gratis i dag!

Lager du musikk? Hvis du melder deg inn i TONO begynner du å tjene penger når sanger du har laget blir spilt på konsert, radio, Spotify, YouTube også videre – både i Norge og resten av verden.

Ingen andre organisasjoner i Norge gjør det samme som oss. Mer enn 37 000 norske komponister, sangtekstforfattere, låtskrivere og produsenter er allerede TONO-medlemmer, og det håper vi at du også vil bli.

Meld deg inn i dag

 

Lurer du på noe om det å bli TONO-medlem?

Ta kontakt med oss her, eller på telefon 22 05 72 80

– Då eg byrja å skrive musikk så tenkte eg ikkje litt på at eg faktisk kunne tene pengar på det. Eg berre skreiv det eg ville og syns gleden i musikken var nok. Då eg vart eldre og målet i karrieren vart at eg skulle leve av musikken så var det utruleg digg at tono kunne bidra med det! Musikkbransjen kan av og til være eit landskap som er vanskjeleg å navigere i. Samtidig som det er utruleg mykje info ein må sette seg inn i er det og eit terreng som er i konstant endring der reglane kan skifte på sekundet. Difor er eg utruleg takknemlig for at det fins organisasjonar som TONO som ivaretar rettighetane mine og står støtt og trygt i alt kaoset! Og oppå alt er TONO og med på å gi ein liten påminning om at all tida ein brukar på musikken er verdt det. Det er veldig godt å vite at musikken me skriv faktisk har ein verdi!

SKAAR skaarmusic.no