All verdens musikk i ditt kundelokale!

Cafe, restaurant eller bar – få ting er viktigere for stemningen enn riktig bakgrunnsmusikk. Musikken er en del av helhetsopplevelsen som vi vet øker både kundetilfredsheten og omsetningen. I tillegg har det positiv innvirkning på arbeidsmiljøet.

© Kristian Dugstad

Spill hva dere vil!

Med en TONO-avtale får bedriften full frihet til å spille hva den vil av bakgrunnsmusikk – fra hele verden: Dagens radiohiter eller klassikere fra 50- og 60-tallet, Kygo eller The Beatles, norsk eller utenlandsk musikk, hva det enn måtte være.

Ikke minst får man full frihet til å spille av musikken slik man selv ønsker: Strømmetjenester for bedrifter, tradisjonell radio, internettradio, CDer eller andre avspillingsmåter.

 

Hva koster det?

For en cafe med 50 sitteplasser koster en års-avtale under 20 kroner om dagen. Steder der enda flere mennesker får glede av musikken koster det naturligvis mer. Uansett størrelse og sammenheng: TONO har avtaler som er tilpasset ulike kundegrupper.

Legg igjen ditt navn, telefonnummer og e-postadresse, og så vil en av våre dyktige kundebehandlere ta kontakt med deg i løpet av kort tid for å sette opp en avtale tilpasset din virksomhet.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å lage en avtale, eller for en nærmere prat

TONO er levebrød for låtskrivere

Husk: TONO er et non-profit selskap som betaler videre vårt resultat til låtskrivere i Norge og verden for øvrig! Dermed er dere som bruker og betaler for musikk med på å skape levebrød for musikkskaperne.

Les mer om opphavsrett